• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Privacy Policy

Privacybescherming is een kwestie van vertrouwen en uw vertrouwen is voor ons van belang. Wij respecteren uw privé- en persoonlijkheidssfeer. De bescherming en het wetconforme registreren, verwerken en gebruiken van uw persoonsgerelateerde gegevens is daarom voor ons een belangrijke zaak. Opdat u zich bij het bezoek aan onze websites veilig voelt, houden wij ons bij de verwerking van uw persoonsgerelateerde gegevens streng aan de wettelijke voorschriften en zouden u hier willen informeren over het registreren en gebruiken van gegevens door ons.

1. VERANTWOORDELIJKE INSTANTIE

De verantwoordelijke instantie voor het registreren, verwerken en gebruiken van uw persoonsgerelateerde gegevens in de zin van de Wet bescherming persoonsgegevens  (Wbp) is Ay Trade bvba, die de site KartalYuvasi.eu namens Beşiktaş Sportif Ürünler San. ve Tic. A.Ş. uit Istanbul/Turkije uitbaat.

Voor zover u bezwaar wilt aantekenen tegen de registratie, verwerking of het gebruik van uw gegevens door Ay Trade bvba volgens de richtlijnen van deze privacybeschermingsbepalingen in zijn geheel of voor bepaalde maatregelen, kunt u uw bezwaar per e-mail per brief opsturen naar de volgende contactgegevens: 

Naam ondernemer:                                                
Ay Trade bvba
Vestigingsadres:                                                      
Frans Pepermansstraat 6, 1140 Evere, België
Contactadres:                                                           
Veluwezoom 32, 1327 AH Almere, Nederland
Telefoonnummer:                                                   
+31 (0)85 027 1903
E-mailadres:                                                              
info@kartalyuvasi.eu
Ondernemingsnummer (België):                      
0671.714.013
BTW-identificatienummer:                                   
NL 8254 75971 B01

 

2. REGISTRATIE, GEBRUIK EN VERWERKING VAN PERSOONSGERELATEERDE GEGEVENS 

We kunnen alleen de goederen leveren en diensten in uw opdracht uitvoeren, indien u ons uw persoonlijke gegevens daartoe verstrekt. In dat kader verzamelen wij persoonsgegevens zoals: uw naam, adres, e-mailadres. Wij zullen de informatie die u zelf ons hebt verstrekt voor de in dit privacy verklaring verkregen omschreven doeleinden gebruiken.
Uw persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt voor informatie over producten en diensten die worden aangeboden via onze website aan u, voor facturatie en orderverwerking. Uw gegevens kunnen in dit kader aan bij het afhandelen van de bestelling betrokken derden (bv. de bezorger) worden doorgegeven.
Wij kunnen uw persoonlijke gegevens gebruiken om u informatie te sturen over onze producten en diensten die u van ons verzocht hebt door het aanmelden voor onze nieuwsbrief. Het is te allen tijde mogelijk u voor de nieuwsbrief af te melden, wat kan worden gedaan met een bericht aan het hieronder aangegeven contact, of via een speciaal daarvoor bestemde link in de nieuwsbrief.
2.1 Persoonsgerelateerde gegevens
Persoonsgerelateerde gegevens zijn gegevens over zakelijke of persoonlijke omstandigheden van een bepaalde of te bepalen natuurlijke persoon. Hieronder vallen bijvoorbeeld uw naam, uw telefoonnummer, uw adres evenals alle bestandsgegevens die u ons bij de registratie en bij het aanmaken van uw klantenaccount meedeelt. Statistische gegevens, die wij bijvoorbeeld bij het bezoek aan onze webwinkel vastleggen en die niet rechtstreeks met uw persoon in verbinding kunnen worden gebracht, vallen er niet onder. Bijvoorbeeld zijn dit statistieken ten aanzien van de vraag welke pagina´s van onze shop bijzonder populair zijn of hoeveel gebruikers bepaalde pagina´s van de webwinkel bezoeken.
2.2 Klantenaccount 
Iedere klant die zich laat registreren krijgt via een paswoord beveiligde directe toegang tot zijn bij ons beveiligde bestandsgegevens (klantenaccount). Hier kunt u gegevens over uw afgesloten, openstaande en onlangs verstuurde bestellingen bekijken en uw adresgegevens, bankrelatie en de nieuwsbriefinstellingen beheren. U verplicht zich om de persoonlijke toegangsgegevens vertrouwelijk te behandelen en niet aan onbevoegde derden toegankelijk te maken. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor paswoorden die oneigenlijk gebruikt worden, tenzij wij voor het misbruik verantwoordelijk zijn.
2.3 Registratie, verwerking en gebruik van uw persoonsgerelateerde gegevens 
Privacybescherming is voor ons van groot belang. Daarom houden wij ons bij de registratie, verwerking en het gebruik van uw persoonsgerelateerde gegevens streng aan de wettelijke bepalingen van de Nederlandse wet op de Privacybescherming. Wij registreren en verwerken uw gegevens en slaan deze op voor de gehele afwikkeling van uw koop. Uw persoonsgerelateerde gegevens worden alleen aan derden doorgegeven of anderszins doorgegeven, wanneer dit ten behoeve van de contractafwikkeling of afrekening vereist is of indien u vooraf uw toestemming hebt gegeven. In het kader van de bestellingsafwikkeling ontvangen bijvoorbeeld de hier door ons ingezette dienstverleners (zoals bijv. transporteur, logistiekbedrijf, banken) de noodzakelijke gegevens voor de bestellings- en orderafwikkeling. De op die manier doorgegeven gegevens mogen door onze dienstverleners alleen worden gebruikt om hun taak te vervullen. Een naderszins gebruik van de informatie is niet geoorloofd en vindt ook bij geen van de voor ons werkende dienstverleners plaats.
2.3.1 Voor uw bestelling hebben wij uw concrete naams-, adres- en betalingsgegevens nodig. Uw e-mailadres hebben wij nodig, opdat wij u de ontvangst van de bestelling kunnen bevestigen en met u kunnen communiceren. Wij gebruiken het bovendien voor uw identificatie (klantenlogin). Verder ontvangt u via uw e-mailadres uw bestel- en verzendbevestiging. 
2.3.2 Het schrappen van uw persoonsgerelateerde gegevens vindt, voor zover dit niet in strijd is met wettelijke bewaringsverplichtingen en wanneer u het recht hebt doen gelden dat deze worden gewist, plaats, wanneer de gegevens om het met het opslaan nagestreefde doel te bereiken niet meer nodig zijn of wanneer het opslaan ervan om andere wettelijke redenen niet toegestaan is.
2.4 Gebruik van uw gegevens voor reclamedoeleinden 
Naast de verwerking van uw gegevens voor het afwikkelen van uw aankoop bij ons, gebruiken wij uw gegevens ook om met u ten aanzien van uw bestellingen, bepaalde producten of marketingacties te communiceren en u producten of dienstverleningen aan te bevelen, die u zouden kunnen interesseren. 
2.4.1 Nieuwsbrief 
Enkel indien u hier uitdrukkelijk toestemming voor geeft, kunnen wij kunnen uw persoonlijke gegevens gebruiken om u informatie te sturen over onze producten en diensten die u van ons verzocht hebt door het aanmelden voor onze nieuwsbrief. Het is altijd mogelijk u voor de nieuwsbrief af te melden, wat kan worden gedaan met een bericht aan het hieronder aangegeven contact, of via een speciaal daarvoor bestemde link in de nieuwsbrief.

3. UW TOESTEMMING

Mogelijk heeft u de volgende toestemming gegeven na het plaatsen van uw bestelling:

"Ik wil de aankoop graag later beoordelen en ontvang na 3 dagen een eenmalige herinnerings-mail van Trusted Shops om mijn beoordeling in te dienen”

Op voorwaarde dat u ons uw uitdrukkelijke toestemming hebt gegeven zoals hierboven vermeld om dat te doen, zullen wij uw e-mail adres aan het beoordelingssysteem van Trusted Shops GmbH voorleggen, Subbelrather Straße 15c, 50823 Keulen, zodat zij u een herinnerings-mail kunnen sturen waarmee zij u eraan herinneren om je beoordeling in te dienen. Deze toestemming kan altijd met toekomstig effect worden ingetrokken (bijv. door een e-mail te sturen naar service@trustedshops.nl).
Verder zullen uw persoonsgegevens worden gebruikt voor de volgende doeleinden:
- Het beheer van uw account bij ons;
- Ter verificatie van de financiële transacties met betrekking tot de betalingen die u online maakt;
We kunnen ook informatie over uw online surfgedrag en het gebruik van het internet verkrijgen. Wij doen dit door het plaatsen van een 'cookie', dat een klein bestand is, op de harde schijf van uw computer.

4. VEILIGHEID

Wij hechten veel belang aan de veiligheid van alle persoonlijk identificeerbare informatie in verband met onze gebruikers. We hebben veiligheidsmaatregelen getroffen om verlies, misbruik en wijziging van de persoonlijke gegevens tegen te gaan. We zullen technische en organisatorische maatregelen treffen om uw persoonsgegevens te beveiligen, door middel van:
- Toegang tot uw account te beveiligen door wachtwoord en gebruikersnaam die uniek zijn voor u;
- Uw persoonlijke gegevens op te slaan op beveiligde servers;
- Het versleuteld opslaan van betalingsgegevens met behulp van SSL-technologie.

U dient erop bedacht te zijn dat het indienen van persoonlijke informatie op internet nooit helemaal veilig is. Wij kunnen de beveiliging van informatie niet garanderen aangezien en elke vorm van informatieverstrekking geschiedt op eigen risico. Alles wat we kunnen doen is gebruik maken van al onze inspanningen om uw gegevens te beschermen en ervoor te zorgen dat we een betrouwbare en veilige omgeving behouden om uw gegevens te gebruiken. Het is raadzaam om uw browser te sluiten wanneer u klaar bent met uw sessie om ervoor te zorgen anderen geen toegang tot uw persoonlijke informatie verkrijgen als u een gedeelde computer of een computer gebruiken in een openbare plaats.

5. UW RECHTEN

Als u zich zorgen maakt over uw gegevens, hebt u het recht toegang tot de persoonsgegevens die wij over u hebben op te vragen.

6. GEBRUIK VAN COOKIES

Ay Trade bvba maakt op deze website gebruik van cookies. Dit zijn kleine tekstbestanden die op uw eindapparatuur worden opgeslagen. Sommige cookies die wij gebruiken worden na afloop van de browsersessie, dus na het afsluiten van uw browser, weer verwijderd (sessiecookies). Andere cookies blijven achter op uw eindapparatuur en stellen ons in staat om uw browser bij een volgend bezoek weer te herkennen (permanente cookies). De looptijd van de gebruikte cookies kunt u in uw browsermenu inzien. Cookies kunnen uw computer of de bestanden die op uw computer zijn opgeslagen, niet beschadigen. Voor het plaatsen van cookies zal Ay Trade indien wettelijk verplicht u vooraf – bij het eerste bezoek aan de KartalYuvasi.eu-website – om toestemming vragen. Als u desgevraagd toestemming geeft, wordt deze toestemming door Ay Trade opgeslagen zodat u niet bij elk bezoek aan de website opnieuw toestemming hoeft te geven. Wanneer u uw toestemming voor het gebruik van cookies wilt intrekken dan kunt u de cookies verwijderen of laten verwijderen door uw browser of virusscanner. Ay Trade gaat er in dat geval van uit dat de toestemming voor het plaatsen van cookies is ingetrokken en zal u bij een volgend bezoek aan de website opnieuw om toestemming vragen. Indien u uw toestemming intrekt, kan het echter gebeuren dat u niet van alle mogelijkheden van de website gebruik kunt maken, of dat u geen toegang hebt tot bepaalde (onderdelen van) de website.

7. WELKE COOKIES WORDEN GEBRUIKT?

7.1 Functionele cookies: deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van onze website. Zij zorgen er bv. voor dat bepaalde voorkeursinstellingen worden onthouden en vergemakkelijken het navigeren tussen de verschillende pagina´s. 
7.2 Analytische cookies: met behulp van software van derde partijen wordt gemeten hoe vaak onze website wordt bezocht en welke pagina´s het meest worden bezocht. Statistische analyse van deze gegevens stelt ons in staat om onze website verder te optimaliseren.
7.3 Tracking cookies: deze cookies volgen uw gedrag op onze website en stellen ons in staat u bij een volgend bezoek een gepersonaliseerde bezoekervaring aan te bieden.

ONZE CONTACTGEGEVENS

Wij zijn blij met uw feedback en vragen. Wilt u contact met ons opnemen? Stuur dan een e-mail naar info@kartalyuvasi.eu of schrijf ons; Ay Trade bvba, Veluwezoom 32, 1327 AH Almere, Nederland of bel ons op +31 (0)85 027 1903.